3 supe cu carne de pui bio ideale pentru sezonul rece

Sezonul rece a venit peste noi ! Pentru a rezista temperaturilor de afara, trebuie sa ne alimentam corespunzator, cu supe sanatoase si gustoase, care sa ne ofere vitaminele necesare pentru a invinge frigul. Va propunem cateva supe cu carne de pui bio, ideale pentru sezonul de iarna!

Supa crema de legume cu carne de pui bio

Ingrediente bio: cartofi, ceapa, morcovi, carne de pui bio, dovlecei, sare, piper, ulei de masline

Mod de preparare: legumele se curata, se taie cubulete si se pun la fiert. Carnea de pui se spala, se taie fasii si se pune sepatat la fiert. Dupa ce este fiarta, se pune alaturi de legume, strecurandu-se zeama in care a fiert si adaugandu-se impreuna. Cand legumele si carnea sunt suficient de fierte, se mixeaza impreuna cu o lingura de ulei de masline, cu sare si piper dupa gust.

Se poate servi cu crutoane !

Supa cu carne de pui bio si taitei

Ingrediente bio: ceapa, morcov, ardei rosu, maruntaie de pui bio, patrunjel, sare, piper.

Mod de preparare: legumele se curata si se taie in bucati mari pentru a putea fi scoase dupa fierbere. Se pun la fiert intr-o oala. In alta oala se pun la fiert maruntaiele de pui dupa ce sunt curatate. Dupa ce sunt fierte maruntaiele, se scot si se adauga in oala cu legume, impreuna cu zeama in care au fost fierte, strecurata in prealabil. Cand supa este aproape gata se scot legumele din ea si se pun taiteii. Dupa fierberea acestora, se potriveste cu sare si piper si se adauga patrunjel.

Se poate servi alaturi de crutoane sau goala !

Supa cu carne de pui bio si galuste !

Ingrediente bio: carne de pui bio (maruntaie sau piept de pui), morcov, telina, ceapa, patrunjel, sare, piper, oua, gris, ulei.

Mod de preparare: se curata legumele si se taie marunt. Se pun la fiert intr-o oala cu apa. Carnea de pui se spala, se marunteste si se pune separat la fiert, urmand sa se adauge peste legume, impreuna cu zeama strecurata, dupa fierbere. Intr-un castron se bat doua oua, se adauga o lingura de ulei si apoi se amesteca cu gris, astfel incat sa se formeze o compozitie destul de consistenta. Se lasa putin compozitia sa se linisteasca dupa care se adauga galustile in supa, cu o lingura. Dupa ce se fierb galustile, se adauga sare dupa gust, piper, si patrunjelul taiat marunt!

Supa se serveste alaturi de crutoane!