Atuurile bijuteriilor handmade fata de bijuteriile de serie

Bijuteriile handmade sunt tot mai des cautate de catre doamne si domnisoare. Asa cum nu putem renunta la machiajul de zi, tot astfel nu putem evita nici accesoriile care ne infrumuseteaza tinuta, ne ofera personalitate, distinctie. Si cum o bijuterie poate atrage atentia de la o tinuta mai putin placuta, trebuie sa le alegem cu mare grija pentru a avea efectul dorit de noi. Astfel, noi va propunem sa studiati bijuteriile handmade. O bijuterie executata manual, aleasa cum trebuie, va avea un efect garantat asupra tinutei dvs. Sa aflam impreuna care sunt atuurile bijuteriilor handmade.

1. Bijuteriile handmade au personalitate
In general, tot ceea ce este executat manual, asemenea bijuteriilor facute in casa, este mai pretios. Este vorba de sentimentele si munca depusa de artizan intr-un produs handmade. Parca simti energia artistului, parca porti o bucatica din el. In cazul bijuteriilor handmade, poti vorbi foarte usor de personalitatea acestora. Sunt unice, pot fi asa cum iti doresti tu, in stilul care ti se potriveste. Intotdeauna, o bijuterie unicat va avea un atuu in accesorizare in fata unei bijuterii de serie.

2. Bijuteriile handmade sunt unicat
Bijuteriile executate manual sunt unicat deoarece nu sunt create in serie. Ele sunt realizate de un artist care isi exprima viziunea, imaginatia, intr-o bijuterie. Poate crea o brosa sub forma de fluture, un inel cu o piatra imensa, un sirag de margele colorate sau un colier modern. Fiecare produs este unic.

3. Poti sa comanzi bijuteriile handmade si pe internet
Bijuteriile artizanale pot fi comandate pe internet cu usurinta. Exista numeroase magazine online si numeroase site-uri de prezentare cu produse handmade. Pentru ca au mare succes, acestea functionaza cu seriozitatea maxima. Studiaza ofertele si alege produsul care ti se potriveste.

4. Bijuteriile handmade sunt pe toate gusturile
In comert, gasesti destul de rar o bijuterie cu un aspect invechit, sau hippy, care sa exprime exact ceea ce doresti tu. In general, produsele din comert sunt din aur, argint, bronz, cu pietre pretioase sau semipretioase, cu perle naturale etc. Insa, daca doresti ceva autentic, din lemn lacuit, sau din scoici, din textile sau din broderii, trebuie sa apelezi la specialistii in bijuterii artizanale. Acestia iti pot oferi oricare din variantele amintite mai sus sau chiar iti pot crea o bijuterie pe comanda, asa cum ti-ai dori-o. Altfel spus, bijuteriile handmade nu te limiteaza. Ai de unde sa alegi!