Copertinele retractabile casetate ofera umbra si confort

Copertinele retractabile casetate ofera un confort termic sporit, indeosebi in timpul zilelor calduroase de vara. Indiferent ca iti doresti sa umbresti o teresa aflata in curtea proprie, teresa unei cafenele sau a unui restaurant, acestea reprezinta solutia ideala. Pentru simplu fapt ca vin in diferite marimi si modele poti umbri o suprafata mai mare sau mai mica, in functie de necesitatile personale, asadar ia in considerare aceasta optiune.

Aceste copertine retractabile casetate ofera un design placut si elegant oricarei terase sau zone ce urmeaza a fi umbrite. Diferitele culori si modele din care poti opta asigura o potrivire perfecta cu arhitectura unei cladiri sau a unei case. Prin urmare, cu toate ca sunt destinate zonelor exterioare unde razele solare si lumina puternica a zilelor de vara se afla pretutindeni, montarea unei copertine retractactabile casetate iti va oferi un confort suplimentar, deoarece la umbra este intotdeauna mai relaxant decat sub expunerea directa a razelor solare.

Pe langa protectia impotriva soarelui, aceste copertine retractabile casetate sunt ideale chiar si in cazul in care afara ploua. Materialul din care sunt construite nu permite apei sa patrunda, astfel ca zona umbrita din timpul zilelor cu soare devine o zona ferita de apa in cazul zilelor ploioase. Prin urmare aceste copertine retractabile casetate iti asigura un timp de calitate petrecut pe teresa proprie indiferent de conditiile meteo de afara, fie ploaie, fie soare. De asemenea, datorita unghiului de inclinare apa nu este depozitata pe suprafata lor, iar structura de rezistenta nu va trebui sa preia o sarcina in plus.

In situatia in care copertinele retractabile casetate nu mai sunt necesare ele pot fi stranse cu usurinta la baza peretelui pe care au fost montante intr-o caseta ce le ve oferi protectie impotriva zapezii, a ploilor si asa mai departe. Atat bratele metalice, cat si panza care ofera protectie sunt ferite de capriciile vremii asigurandu-le astfel o rezistenta sporita in timp.

Manipularea acestor copertine retractabile casetate se poate face foarte usor prin doua mecanisme: unul manual si altul automat. In cazul celui manual strangerea sau deschiderea se face personal de catre utilizator in timp ce mecanismul automat asigura manipularea prin intermediul unei telecomenzi. Mai mult decat atat, unele copertine retractabile casetate automate pot dispune de diferiti senzori ce activeaza deschiderea lor atunci cand sesizeaza lumina solara.

Spre deosebire de alte sisteme de umbrire destinate utilizarii in exterior – precum umbrelele de soare – in cazul acestor copertine retractabile casetate spatiul umbrit este net superior. Cu alte cuvinte, nu exista stalpi sau piloni de sustinere care sa compartimenteze acest spatiu oferind astfel acces nelimitat in zona umbrita atat pentru persoane, cat si pentru amenajarea mobilierului unei terase. Iata, deci, unele dintre cele mai importante avantaje ale montarii unei copertine retractabile casetate!