Pantofii de dama cu platforma – o optiune avantajoasa

Din fericire, piata ofera in ziua de astazi o multime de obiecte vestimentare si de incaltaminte avantajoase tuturor tipologiilor de femei si barbati. Si daca pentru barbati lucrurile sunt mai simple, in cazul femeilor totul se complica! Mai ales atunci cand discutam de alegerea hainelor si a pantofilor. Atat obiectele vestimentare cat si incaltamintea, in cazul femeilor, trebuie sa avantajeze silueta, tinuta, sa fie potrivite evenimentului unde vor fi purtate si lista poate continua. Pantofii de dama cu platforma sunt, insa, o optiune tot mai avantajoasa pentru femeile din Romania. De ce? Aflam impreuna in materialul de mai jos!

Pantofii de dama cu platforma ofera, in primul rand, stabilitate si confort. Mai ales daca vorbim de platformele inalte. Un alt aspect este acela ca acestea redau o imagine mai supla siluetei feminine, aspect foarte avatajos persoanelor scunde si mai plinute. Este foarte important ca pantofii cu platforme sa fie alesi in functie de tinuta vestimentara. Teoretic, acestia se pot purta la orice gen de eveniment: la serviciu, la plimbare, la petreceri, nunti sau botezuri. Insa, este foarte important ca ei sa construiasca o imagine de ansamblu unitara cu restul tinutei. Mai exact, atunci cand alegeti pantofii cu platforma trebuie sa cautati pantofii cei mai potriviti. O rochie eleganta si fina nu va putea fi niciodata asociata cu pantofi cu platforma foarte incarcati, cu tinte, curele, aplicatii metalice sau alte accesorii evidente. Ea necesita un model de pantofi de dama cu platforma la fel de elegant si feminin. De asemenea, si la tinutele office pot fi purtati pantofii de dama cu platforme. Insa, si de aceasta data, trebuie sa tineti cont de modelul ales, de calitatea si aspectul pantofilor. Daca in club sunt permise perechile colorate si cu tot felul de aplicatii, pentru job aveti nevoie de o pereche de pantofi decenta. Este foarte important sa va cunoasteti stilul vestimentar. In functie de ceea ce va caracterizeaza puteti alege si incaltamintea. Desi trendul este important, tot dvs. sunteti persoana care stabileste regulile finale.

Nu uitati ca pantofii de dama cu platforme pot fi asociati foarte bine cu bijuteriile mari, care ies in evidenta. Un colier grandios sau margele multicolore, lungi, ambele variante fac parte, alaturi de pantofii cu platforma, dintr-o imagine de ansamblu reusita. Aveti grija sa nu exagerati in acest sens si sa nu transformati tinuta dvs. intr-un chici imens. Aspectul ingrijit este un plus in orice situatie v-ati afla!