De ce sa iti cumperi un All in One?

All in One PC este un calculator care iti ofera numeroase avantaje, iar dintre cele mai importante amintim faptul ca ocupa un spatiu mai redus pe biroul de acasa sau de la serviciu, iti ofera ecran cu o diagonala mare si te scapa de toate firele necesare in cazul unui calculator desktop. Acesta este practic un monitor in spatele caruia sunt adaugate toate compomentele necesare pentru functionarea unui calculator precum memoria RAM, procesorul, placa de baza, hard disk-ul, placa video si asa mai departe, reprezentand o alegere ideala in cazul in care spatiul pe birou este limitat.

Prin urmare, daca iti vei cumpara un All in One trebuie doar sa ii atasezi un mouse si o tastatura, deoarece chiar si boxele sunt incorporate. Asadar, acesta va ocupa un spatiu mult mai mic pe birou comparativ cu un calculator desktop care necesita o unitate centrala voluminoasa, un monitor, boxe, mouse, tastatura, toate acestea fiind conectate la unitatea centrala.

Cu toate acestea, daca portabilitatea calculatorului este importanta pentru tine atunci achizitionarea unui laptop este, fara dar si poate, solutia cea mai buna. In schimb, unul dintre principalele avantaje pe care un All in One il are in fata unui laptop este marimea ecranului. Altfel spus, acestea beneficiaza de ecrane cu o diagonala mult mai mare decat cea a laptopurilor fiind ideale pentru cei care lucreaza cu diferite programe care necesita un ecran mare. Elegant, usor de utilizat si fara prea multe cabluri care sa ocupe un spatiu suplimentar si sa ofere un aspect neplacut biroului, All in One este solutia perfecta atat pentru birou, cat si pentru propria locuinta.

Iata, deci, cateva dintre cele mai importante avantaje pe care ti le ofera un asemenea calculator. Cu toate acestea, daca iti doresti un calculator special pentru jocuri video atunci iti poti indrepta atentia catre cele desktop care pot fi mai performante din acest punct de vedere. De asemenea, calculatoarele desktop au parte si de o racire mult mai eficienta dat fiind faptul ca unitatile centrale sunt mai voluminoase. Mai mult decat atat, unui calculator desktop ii poti atasa ventilatoare suplimentare care sa mentina temperatura in conditiile optime.