Jaluzelele orizontale din lemn – ideale pentru orice incapere

Zilele calduroase de vara pot reprezenta o adevarata problema, mai ales in cazul incaperilor amplasate cu ferestrele catre lumina solara, dar din fericire solutia este simpla si cunoscuta de multa vreme: jaluzele orizontale din lemn! Aceste produse sunt ideale pentru a proteja orice incapere, fie ca vorbim despre biroul din care lucrezi zilnic, camera de zi, dormitorul si asa mai departe. Pe langa functionalitate, aceste jaluzele orizontale din lemn din Bucuresti sau din oricare alta locatie ofera si un aspect placut camerei. Indiferent de piesele de mobilier sau elementele de decor, lemnul este un material natural si clasic ce se potriveste de minune intr-o camera de locuit sau un birou.

Rezistenta in timp a lemnului este foarte mare, astfel ca jaluzelele orizontale din lemn din Bucuresti sunt extrem de fiabile in primul rand datorita materialelor din care sunt confectionate, iar in al doilea rand datorita mecanismului prin care se regleaza cantitatea de lumina ce patrunde din exterior in interior. In partea laterala a fiecarei lamele se afla un orificiu prin care trece un snur rezistent din material textil. Aceste jaluzele orizontale din lemn se coboara sau se ridica prin intermediul snurului, iar daca doresti sa le muti pozitia din veritcal in orizontal si vice-versa o poti face cu ajutorul unei baghete amplasate in partea laterala a lor.

Montajul unor jaluzele orizontale din lemn este foarte usor de facut si tine cont de preferintele utilizatorului, mai exact pot fi amplasate in rama superioara a ferestrei, in perete sau chiar in tavan. Odata montate acestea vor oferi un confort termic sporit, mai ales in timpul zilelor calduroase de vara. Pentru simplu fapt ca lemnul este un material ce nu permite trecerea razelor solare, atmosfera dintr-o anumita incapere nu se va incalzi atat de repede ca in situatia in care nu exista nicio protectie de acest fel. Mai mult decat atat, aparatele de aer conditionat vor face mai usor fata, asadar iata un avantaj pe care ti-l ofera aceste jaluzele orizontale din lemn.

Biroul sau spatiul in care iti desfasori munca zi de zi este o incapere ideala pentru amplasarea unor jaluzele orizontale din lemn. Pe langa faptul ca razele solare nu vor mai patrunde in interior si nu se vor mai reflecta pe monitoarele calculatoarelor, poti regla si cantitatea de lumina pana la cele mai mici detalii. Avand posibilitatea de a cobora sau urca intregul ansamblu precum si de a muta lamelele in diferite pozitii, soarele si lumina ce patrunde din exterior este filtrata intocmai dupa preferintele utilizatorului. Cu alte cuvinte, data viitoare cand vei avea de facut o prezentare cu ajutorul unui videoproiector imaginea acestuia va fi clara si puternica, iar incaperea umbrita corespunzator datorita existentei unor jaluzele orizontale din lemn.