Rolete textile pentru locuinta

In cazul in care vrei sa iti schimbi vechile draperii sau iti doresti o protectie mai eficienta impotriva razelor de soare, ia in considerare optiunea unor rolete textile. Pe langa faptul ca vei reusi sa cresti eficienta termica a unei incaperi, roletele textile sunt ideale pentru a oferi si un nou aspect camerelor, mai elegant, mai sportiv sau chiar mai distractiv, in functie de ceea ce iti doresti.

Cum se intampla acest lucru? Ei bine, roletele textile din Bucuresti sosesc intr-o paleta larga de culori avand posibilitatea de a opta pentru cea care se potriveste cel mai bine cu decorul unei anumite camere sau incaperi. Altfel spus, pentru camera copiilor poti alege rolete textile confectionate din materiale colorate puternic precum cele rosii, albastre si asa mai departe. In situatia in care iti doresti mai multa umbra in biroul unde lucrezi zilnic poti alege culori mai elegante, mai sobre, care sa se imbine placut cu restul nuantelor si sa ofere o ambianta relaxanta.

Cei care adopta adesea stilul minimalist pot alege rolete textile ca singur element de protectie solara. Astfel, optand pentru un material cu opacitate maxima vei beneficia de confortul si intimitatea unei ferestre acoperita de draperii, deoarece lumina nu trece deloc. Gradul de iluminare al acestei incaperi pe timp de zi poate fi usor controlat de catre utilizator prin simpla ridicare sau coborare a roletelor. De asemenea, mai trebuie mentionat ca roletele textile pot fi montate chiar si in prezenta unor draperii, caz in care poti alege un model semitransparent ce permite trecerea luminii, dar nu si a razelor de soare.

Unele ferestre se pot deschide pe verticala, caz in care roletele textile montate direct pe rama acestuia ar aduce dupa sine un oarecare disconfort, insa din fericire solutia este reprezentata de ghidajele laterale. Acestea se ataseaza pe toata marginea verticala a ferestrei, iar in partea inferioara exista o contragreutate care circula prin interiorul ghidajelor, astfel incat roletele textile raman fixe pe fereastra si usor de manipulat. Iata, deci, principalele avantaje ale roletelor textile din Bucuresti. Pe langa protectie solara si ambianta placuta, acestea ofera si un grad ridicat de intimitate pentru locuinta proprie.